Botiga

La Botiga del C/ de l’Om, 3 es va establir el 1925 i que s’ha dedicat des dels inicis a la venda de ceres, flors artificials i articles pel cementiri..

El 2012 es va dur a terme una important remodelació de la botiga, que ha donat lloc a una botiga moderna en la seva estructura i en els productes que s’hi poden trobar, sense haver abandonat els productes que tradicionalment s’hi havien venut.

A la Botiga del C/ Om 3 durant tot l’any tenim un important estoc de flor artificial (tant per cementiri com decorativa), cereria de tot tipus (incloent ciris per a bateigs) i altres accessoris pel cementiri. Per les Diades de Tot Sants, oferim el servei d’arranjament, neteja i confecció de jardineres i/o gerros per a les sepultures dels cementiris d’Olot i Comarca. Durant la temporada de primavera-estiu, disposem de tot tipus de ceres tant per interior com per a l’exterior, tant decoratives com anti-mosquits. Oferim també la possibilitat de fer durant tot l’any centres al vostre gust amb flor decorativa. Durant la campanya Nadal, oferim tot tipus d’elements de decoració per aquestes dates, així com centres nadalencs i l’opció de fer packs/paneres al vostre gust i a diferents preus per fer regals d’amic invisible o cagatió. Igualment disposem durant tot l’any de ceres litúrgiques, espelmes per a celebracions, espelmes de disseny, espelmes aromàtiques, encens de diferents tipus o elements decoratius diversos.