BÀNER AVIS UTILITZACIÓ COOKIES

Aquest lloc web utilitza cookies, tant pròpies com de tercers, per recopilar informació estadística sobre la seva navegació i mostrar-li publicitat relacionada amb les seves preferències, generada a partir de les seves pautes de navegació. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Més informació aquí.

Botiga 1
Botiga 2
Botiga 3
Botiga 4
Botiga 5
Botiga 6
Instalacions 1T
Instalacions 2T
Instalacions 8T
Instalacions 9T

Qui som

       Besora SL, segueix oferint després de molts anys (des de 1642), els seus serveis de funerària. Estem al servei de les famílies que ens necessitin en el moment d’una defunció, per tal de facilitar i agilitzar la tramitació en aquests moments tan complicats. Ho fem des de la sensibilitat i l’experiència que ens donen tants anys al seu costat i amb el valor afegit de que qui tramita el servei són sempre els gerents de l’empresa.

        La nostra empresa ha anat evolucionant en el temps amb la intenció de facilitar les coses a la gent. Així a principis dels 90 s'obriren els vetlladors d'Olot, unes sales de vetlla les quals han estat ampliades i remodelades per tal d'oferir un millor servei. Una mica més tard i també veient l'evolució i les demandes de la gent, es va construir el forn crematori al cementiri municipal d'Olot, per tal d'oferir un servei que en aquell moment es donava només a Figueres, i pel que cada vegada més gent opta i en un futur més gent optarà. En el mateix moment es va construir també una sala de cerimònies, la qual pot ser utilitzada tant per a cerimònies civils com per cerimònies religioses de tot tipus. Tanmateix tenim la concessió de varis cementiris de la comarca, en alguns casos és a nivell de manteniment i en d'altres és a nivell de gestió i de manteniment, d'aquesta manera s'intenta tenir en les millores condicions possible cada un d'aquests cementiris. Finalment, des de 2008, realitzem les recollides judicials de la Zona Girona Nord (junt amb les funeràries del Ripollès i de Puigcerdà), amb un conveni signat amb la Generalitat de Catalunya. Totes i cada una d'aquestes actuacions i obres, les hem realitzades amb l'afany de millorar el servei i així en els difícils moments que suposa una defunció, poder agilitzar tot el que és la tramitació i facilitar el màxim possible a les famílies totes les inconveniències possibles que es puguin afegir en aquests delicats moments.


 

¡CSS Válido! Valid XHTML 1.0 Transitional

Dissenyat per fotografiamultimedia.com